shape
shape
shape
shape
ZALAGAONICA
Za dodatna pitanja i detaljnije informacije pozovite DŽOKER com. na:
Fix.Tel:    011/318-56-69
Mob. Tel: 069/ 318-56-69
Copyright © Zalagaonica Džoker. Sva prava zadržana.
POŠTOVANI SUGRAĐANI !
Za donošenje dobrih odluka neophodne su prave informacije znanje-veština-iskustvo.Stoga smatramo da se prave prilike
ne čekaju padom sa neba nego se stvaraju.Odluke su na nama i imajte na umu da menjanjem sebe menjate i svoj i svet
oko sebe!
U cilju ostvarivanja najbolje moguće saradnje a na obostrano zadovoljstvo,molimo vas da se ne izlažete nepotrebnom riziku zaduživanja ukoliko nistedobro razmislili,obratili se bankama,svojim prijateljima,poznanicima,najbližima.
Svi se a pod tim podrazumevamo i našu firmu,suočavamo sa hroničnim nedostatkom novca ,nezaobilaznom finansijskom krizom te VAS u VAŠEM sopstvenom interesu,uz iskrenu i najbolju nameru upozoravamo i molimo:

NE POZAJMLJUJTE NOVAC UKOLIKO VAM ZAISTA NIJE PREKO POTREBAN !

Takođe vas molimo da ukoliko ostvarimo saradnju obavezno pročitajte i pažljivo proučite ugovor kao i sva prateća dokumenta.
Ukoliko osećate potrebu posavetujte se sa vašim advokatom,bračnim drugom,najbližom familijom ili bilo kojom osobom koja uživa vaše poverenje.Naše osoblje će učiniti sve da vam pomogne da prebrodite krizu,ponekad možda i samo kroz razgovor i dobar savet nađemo adekvatno rešenje za vaše probleme.

Dana: 15.04.2007g.DAKLE POŠTOVANI KLIJENTI AKO STE SE VEĆ ODLUČILI ZA NOVČANU POZAJMICU PREKO AGENCIJE DŽOKER - PROČITAJTE NAŠE KRATKO OBJAŠNJENJE.

* Na uknjižene nekretnine:

Kod novčanih pozajmica na uknjižene nekretnine agencija Džoker ne pozajmljuje novac,samo posreduje između klijenata odnosno između zajmodavca i zajmoprimca. Uz pomoć naše pravne službe klijenti dobijaju pravni savet,adekvatne ugovore i obezbeđenu pravnu sigurnost  za obe zainteresovane strane.Nekretnina može biti isključivo na teritoriji Beograda i šire okoline odnosno teritorije koja obuhvata Beogradske opštine.U nekim slučajevima mogu doći u obzir i neki drugi gradovi Srbije.Nekretnine bivših republika SFRJ,odnosno u inostranstvu ne mogu biti predmet posla.

* Na ne uknjižene nekretnine:
Uslovi za ne uknjižene nekretnine podrazumevaju isto kao gore navedene uknjižene nekretnine.Za detaljnije
informacije pozovite agenciju Džoker.

Srdačno vaša i uvek na usluzi
                      DŽOKER COM.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
DAKLE POŠTOVANI KLIJENTI AKO STE SE VEĆ ODLUČILI ZA NOVČANU POZAJMICU PREKO AGENCIJE DŽOKER - PROČITAJTE NAŠE KRATKO OBJAŠNJENJE.

* Na uknjižene nekretnine:

Kod novčanih pozajmica na uknjižene nekretnine agencija Džoker ne pozajmljuje novac,samo posreduje između klijenata odnosno između zajmodavca i zajmoprimca. Uz pomoć naše pravne službe klijenti dobijaju besplatno pravni savet,adekvatne ugovore i obezbeđenu pravnu sigurnost  za obe zainteresovane strane.Nekretnina može biti isključivo na teritoriji Beograda i uže okoline odnosno teritorije koja obuhvata Beogradske opštine.U nekim slučajevima mogu doći u obzir i drugi gradovi Srbije.Nekretnine bivših republika SFRJ,odnosno u inostranstvu ne mogu biti predmet posla.

* Na ne uknjižene nekretnine:
Uslovi za ne uknjižene nekretnine podrazumevaju isto kao gore navedene uknjižene nekretnine.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________